De trouwringen gids

Heb jij ook keuzestress bij het kiezen van je trouwring? Dat is heel normaal. Er is nu eenmaal veel keuze en je zal de ring elke dag van je leven aan je vinger kunnen bewonderen. Een trouwring kost ook wat, dus zorg ervoor dat je in volle vertrouwen een beslissing kan maken en geen spijt hebt achteraf!


Om je te helpen bij je beslissing heb ik een trouwringen gids gemaakt. Daarin leg ik je uit welke stijlen er zijn, welke edelstenen geschikt zijn, waar je op moet letten qua onderhoud en nog veel meer. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan kiezen!


Je ontvangt ook nog een mooi cadeautje in je mailbox bij de download!

50%
Download de gratis trouwringen gids
Download now
trouwringen gids

Twigs ringen

unieke handgemaakte trouwringen


De Twigs ringen zijn een combinatie van strakke ringbanden met een organisch takje. Er zijn vele combinaties en afwerkingen mogelijk. 


Winkel model vrouw met 2 takjes en diamantje: 1.697 €

Winkel model man met 3 takjes: 2.697 €

trouwringen Lotte De Mey

trouwringen Lotte De Mey

unieke trouwringen

Peblle & Adire

strakke trouwringen design

Deze ringen zien er heel strak uit, maar hebben toch een zachte textuur.

Winkelmodel Pebble: 1.170 €

Winkelmodel Adire: 1.677 €

Arbol ringen

null

De 'Arbol' ringen ogen strak, maar ze hebben toch een organische structuur. De structuur is gemaakt aan de hand van een print van boomschors.

Winkelmodel vrouw: 18 kt rood goud en toermalijn, 3.497 €

Winkelmodel man: 18 kt wit goud, 1.570 €

Op maat gemaakt

unieke design juwelen

De wens voor deze bijzondere ringen was 'uitbundige versiering, florale elementen en veel diamant'. Het resultaat mag gezien worden!


'Wat een plezierig avontuur om met Lotte te werken, van ontwerp tot realisatie. Lotte neemt de tijd om te luisteren naar onze wensen, maakt ontwerpen die we uitgebreid bespreken, maakt modellen in was om de plaatsing van de diamanten voor te stellen en creëert dan met groot vakmanschap twee kunstwerken van ringen. Zeer tevreden van het resultaat en de hele weg er naar toe."

C & B 


Floating lines ringen


null

De 'Floating lines' ringen hebben een speels reliëf. Zoals alle ontwerpen kunnen ze in 3 kleuren goud gemaakt worden. Je kan voor een strakke of organische rand kiezen. Ook de breedte kan aangepast worden aan jouw voorkeur.

Winkelmodel vrouw: 997 €

Winkelmodel man: 1.570 €

Aya en Ray ringen


De 'Floating lines' ringen hebben een speels reliëf. Zoals alle ontwerpen kunnen ze in 3 kleuren goud gemaakt worden. Je kan voor een strakke of organische rand kiezen. Ook de breedte kan aangepast worden aan jouw voorkeur.

Winkelmodel Aya, links, vrouw: 797 €

Winkelmodel Aya, links, man: 997  €

Winkelmodel Ray, rechts, vrouw: 897 €

Winkelmodel Ray, rechts, man: 997 €

Lip & handpalm print

nullDeze ringen zullen altijd een heel unieke look hebben. De afdruk van je partner komt op jouw ring te staan en omgekeerd. Je kan kiezen tussen een afdruk van de lippen, handpalm of een vingerafdruk.

Winkelmodellen: 1.677 €

handafdruk trouwringen vingerafdruk

Op maat gemaakt

unieke trouwringen

"Een ring die je elke dag aanhebt... dat moest iets bijzonders zijn en dat heeft Lotte er van gemaakt! De karakteristieke stenen en blaadjes uit mijn oma's ring moesten zichtbaar blijven en de ring moest passen in mijn verlovingsring. Lotte zette het beeld dat ik in mijn hoofd had, perfect over op schetsen. De samenwerking met Lotte was spontaan, open en heel vlot.

Bovendien was er nog materiaal uit de 'something old' ring van mijn oma over en konden er nog prachtige oorbellen bij worden gemaakt. Een prachtig resultaat!"

Ellen

Lace ringen

unieke handgemaakte trouwringenVoor de 'Lace' ringen werd een patroon van kant overgezet op het goud van de ringen.

Winkelmodel vrouw met 1 bandje: 897 €

Winkelmodel vrouw met 2 bandjes: 1.797 €

Winkelmodel man: 1.997 €